Beautiful

Portretfotografie

Prijzen

Portretfotografie

Heb jij een lege plek aan de muur en wordt het tijd om deze op te vullen? Met portretfotografie maak ik prachtige foto’s van jou, je kinderen, jouw huisdier of wat je ook maar lief is. Alles kan voor de camera tijdens portretfotografie.

Vind jij het altijd een “dingetje” om op de foto te gaan? Maar baal je stiekem dat je geen professionele foto’s van jezelf hebt? Geef jezelf dan portretfotografie cadeau. Samen kijken we naar jouw wensen en doen we waar jij je goed bij voelt. Dat is waar portretfotografie over gaat.

Hieronder kun je kiezen uit drie pakketten portretfotografie; Brons, Zilver en Goud. Het verschil in deze portretfotografie pakketten zijn het aantal personen, aantal bewerkte foto’s en het maximaal aantal uur.

Bij elke shoot krijg je de mogelijkheid om optioneel een wandcirkel erbij te boeken. Jouw foto wordt dan gedrukt op een wandcirkel van Print My Art die je aan de wand kunt hangen. Een blikvanger voor in huis!

Ben jij op zoek naar een mum-to-be shoot, of juist een shoot voor je trouwe viervoeter? Ook dan ben je aan het juiste adres.

Contact

Neem contact op