Fotoshoot met je hond

Woof

Fotoshoot met je hond in Noord-Brabant

Ben jij ook zo close met je trouwe viervoeter? Wil je heel graag foto’s van je hond of samen met de hond? Dan is fotoshoot met je hond iets voor jou. Met deze fotoshoot maak ik prachtige foto’s van jou, en je trouwe viervoeter.

Vind jij het altijd eng om op te foto te gaan? Maar baal je stiekem dat je geen professionele foto’s van jezelf hebt? Geef jezelf dan fotoshoot met je hond cadeau. Samen kijken we naar jouw wensen en doen we waar jij je goed bij voelt. Dat is waar fotografie om draait.

Hieronder kun je kiezen uit drie pakketten fotoshoot met je hond; Brons, Zilver en Goud. Het verschil in deze fotoshoot met je hond pakketten zijn het aantal personen, aantal bewerkte foto’s en het maximaal aantal uur.

Bij elke shoot krijg je de mogelijkheid om optioneel een wandcirkel erbij te boeken. Jouw foto wordt dan gedrukt op een wandcirkel van Print my Art die je aan de wand kunt hangen. Een eye-catcher voor in huis!

Ben jij op zoek naar portretfotografie, of juist zwangerschaps fotografie? Ook dan ben je aan het juiste adres. Wil je even kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Prijzen fotoshoot met je hond

Fotoshoot met je hond
Fotoshoot met je hond
Fotoshoot met je hond
Fotoshoot met je hond
portret van sjors
Sjors de hond

Contact

Neem contact op